fredag 16 december 2011

Magsjuka och julförberedelser

Hade magsjuka natten till igår. Tog lite sovmorgon därför igår för att komma till mina sinnen ... Åt försiktig frukost och hade tediet fram till lunch.

Lillemor och jag bakade lussekatter igår och i förrgår kväll. De blev lite si och så, men är bättre än inget. I kväll har Lillemor julkaffe för några nuvarande och några före detta anställda. Då åker lussekatterna fram. I morgon är det luciafirande här på jobbet och då blir det också lussekatter och pepparkakor med Fanta och CocaCola - tyvärr kan man inte få tag på julmust och glögg! Men glögg borde man ju kunna göra, när jag tänker efter, om man hittar de rätta kryddorna ... Hm.

På söndag kommer Palle och Joel!!! Kul det ska bli! Flygbiljetter till och logi i Pointe-Noire är beställda, sen får vi improvisera därifrån angående transporter i och runt P-N och eventuell hemresa ... :) Jo, hemresa blir det men det är inte bestämt hur än. Kanske delvis med buss. Men först ska vi fira jul här. Knytis hemma hos oss. Får se hur många vi blir ... kanske 15.

Ha en skön fredag och en underbar helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar